Kontakt

Købsaftale

Købsaftalen aftalen mellem køber og sælger om køb af ejendommen. De primære vilkår i købsaftalen er aftalen om pris og overtagelse. I de fleste tilfælde bliver Dansk Ejendomsmæglerforeningens standardkøbsaftale benyttet. De væsentligste vilkår for handlen vil være oplistet i denne. Standardkøbsaftalen indeholder en del såkaldte standardvilkår, men der kan også være aftalt individuelle vilkår i den konkrete aftale mellem køber og sælger.

Foruden standardvilkårene, samler købsaftalen alle de vigtige oplysninger fra andre dokumenter, der er lavet i forbindelse med ejendomshandlen, hvilket gør købsaftalen særdeles omfattende og kompliceret at læse. sædvanligvis vil købsaftalen med de tilhørende dokumenter være på langt over 200 sider. Salgsopstillingen er en integreret del af købsaftalen og betragtes som en del af handelsvilkårene. Det er vigtigt, at man som køber læser salgsopstillingen grundigt igennem, da der kan være lavet ændringer heri.

Idet købsaftalen med de tilhørende dokumenter kan være omfattende og kompliceret at læse og forholde sig til, bør køber søge professionel hjælp hos en boligadvokat inden købsaftalen endeligt underskrives.

Udover det, så hjælper vi også med andre ydelser såsom syn og skøn til en fair pris.

Vi hjælper dig trygt og sikkert igennem dit køb af bolig til faste lave priser.
Ingen handel – Ingen regning!

Kontakt os her
Call Now Button