Entreprisekontrakt

Vi yder rådgivning ved indgåelse af en aftale om entreprise.

Vi hjælper med det hele

Selv de bedste samarbejdspartnere kan desværre komme ud i problemer, og her er det vigtigt på forhånd at have udarbejdet en kontrakt, der ikke efterlader noget til tilfældighederne. Vi hjælper dig vilkårsforhandling omkring dagbøder, frigivelse, garantistillelse, løbende fakturering, mangelhåndtering mv., og rådgiver og guider dig til handlen er afsluttet.

Husk altid enten at få indskrevet et advokatforbehold eller at kontakte os inden du underskriver købsaftalen.

Komplet rådgivning
Gennemgang af købsaftale/entrepricekontrakt
Gennemgang af alle dokumenter/bilag
Al dialog med ejendomsmægler/entreprenør
Dialog med købers og sælgers bank
Følger handlen til dørs

8.800 kr. inkl. moms

Få et uforpligtende tilbud

BOLIGADVOKATKONTORET APS ER MEDLEM AF ADVOKATSAMFUNDET

Advokatsamfundet omfatter cirka 6.000 advokater i Danmark, og arbejder for at sikre tilliden til advokater, og for at sikre, at alle danskere har et sundt retssamfund.

Læse mere om entreprisekontrakter og hvordan vi hjælper dig via vores rådgivning som advokater

I vores rådgivning omkring entreprisekontrakter, hjælper vi med at sikre de mest fordelagtige vilkår for køberen af en grund. Vi sikrer at aftalen med entreprenøren lever op til de forventninger, der må være i forbindelse med købet af grunden. Boligadvokatkontoret sikrer på den måde køberens interesse i projektet, i forhold til den aftale, der indgås med entreprenøren, således vilkårene for køb giver mening.

Med Boligadvokatkontoret kan du vide dig sikker på, at din kontrakt med entreprenøren, tager højde for bygherrens erstatning i tilfælde af forsinkelse. De nuværende regler på området er særligt fordelagtige for entreprenøren, men med en entreprisekontrakt kan du sikre dig fair vilkår i forhold til dagbøder, mangelhåndtering og sikkerhedsstillelse for købesum med fordelagtige betalingsbetingelser i kontrakten.

Få et uforpligtende tilbud

Vi hjælper dig trygt og sikkert igennem dit køb af bolig til faste lave priser.
Ingen handel – Ingen regning!

Call Now Button