Kontakt

Specialiseret advokat til mangler ved fast ejendom (byggeri, lejligheder huse m.m.) – få styr på de skjulte fejl

Kontakt din advokat på 31 31 11 36 eller via e-mail for rådgivning vedr. køb og salg af ejendom. Trygt og sikkert. Fast lav pris på ydelser.

Det siger kunderne

⭐⭐⭐⭐⭐

Som nævnt har det været stærkt betryggende at have jer med i processen.

– Maja B. og Kenneth H.

⭐⭐⭐⭐⭐

Mange tak for super og professionel service. Jeg er glad for, at jeg valgte jer til mit boligkøb.

– Berit F.

⭐⭐⭐⭐⭐

Tusind tak for hjælpen. Vi har været meget tilfredse med forløbet.

– Louise B.

Entreprisekontrakt med advokat fra BV advokater

Kontakt en byggeadvokat

Vi hjælper med det hele

Hvis du efter at være flyttet ind i din nye bolig opdager væsentlige mangler, kan vi bistå og rådgive dig igennem processen.

Vi vurderer din sag og retter henvendelse til sælger eller dennes rådgiver og hjælper dig med at få konkretiseret manglen samt sørge for bevissikring og får sammen med dig kortlagt, om det kan betale sig for sig at forfølge kravet.

Vi kan tillige være dig behjælpelig med at søge din eventuelle retshjælpsforsikring om dækning til vores bistand.

Såfremt det ikke er muligt at finde en tilfredsstillende løsning med sælger, har vi tillige stor erfaring i at føre retssager, herunder udarbejde syns-og skønstemaer i forbindelse med retssagen.

Fast lav pris på 9.800 kr. inkl. moms for gennemgang af mangelsagen og konkretisering/dokumentation for manglen, herunder varetagelse af kommunikationen med modparten ift. at finde en løsning af tvisten. Såfremt sagen derimod ikke kan finde sin løsning udenretligt, vil vort salær beregnes efter nærmere aftale.

Børsen: Andelshavere må kigge langt efter gevinst

Berlingske: Hvad kan køber forvente af sælger?

Børsen: Andels­bolig eller ej? Her er fordele og faldgruber

Viser det sig, at der er mangler ved din ejendom efter overtagelsen, er det vigtigt at reagere med det samme, hvis I ønsker at have et retskrav. Vi rådgiver dig gennem processen og hjælper dig til det bedst mulige udfald.

Når man har tegnet ejerskifteforsikring

Hvis man har tegnet ejerskifteforsikring, skal det vurderes, om der er tale om mangler, som sælger er ansvarlig for eller mangler, som er dækket af ejerskifteforsikringen. Sælger er ansvarlig for mangler, som falder indenfor en afgivet garanti og mangler, som sælger bevidst har holdt skjult for køber. Sælger er også ansvarlig for ulovlige bygningsinstallationer, medmindre at der er tale om ulovlige el- eller vvs-installationer.

Derudover er sælger ansvarlig for mangler, som er opstået efter udfærdigelse af tilstandsrapporten – men inden overtagelsesdagen. Alle andre mangler er sælger ikke ansvarlig for. De skal således søges dækket af ejerskifteforsikringen eller den bygningssagkyndige, alt efter manglens art.

Søger du erstatning for skjulte fejl og mangler i en ejerlejlighed som du lige har købt? Så kontakt vores boligadvokater hos Boligadvokatkontoret og få den hjælp som du har brug for.

Boligadvokatkontorets fysiske adresser

Boligadvokat i kbh – København V

Vesterbrogade 33
1620 København V

Boligadvokat i Aarhus

Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus

Kontakt boligadvokat

Casper - advokat, byggeadvokat og boligadvokat

Vores mission

”Vi lægger stor vægt på ærlighed, herunder gennemskuelige og rimelige priser. Vi tilbyder i de fleste handler ”Ingen handel: Ingen regning”, og du ved fra start, præcis hvad det kommer til at koste.”
– Casper Vinther, indehaver af Boligadvokatkontoret

Som boligadvokat er vi medlem af Advokatsamfundet. Kontakt dine boligadvokater. Fair pris.

BOLIGADVOKATKONTORET APS ER MEDLEM AF ADVOKATSAMFUNDET

Advokatsamfundet omfatter over 6.000 advokater i Danmark, og arbejder for at sikre tilliden til advokater, og for at sikre alle danskere, et sundt og velfungerende retssamfund.

Når man ikke har tegnet ejerskifteforsikring:

Hvis man ikke har tegnet ejerskifteforsikring, kan sælger gøres ansvarlig for mangler, enten hvis sælger kendte eller burde kende til manglerne, eller hvis sælger ligefrem har garanteret forhold vedrørende ejendommen. I disse tilfælde kan sælger blive erstatningsansvarlig. Herudover kan der blive tale om forholdsmæssigt afslag i købesummen, hvis manglen gør, at ejendommen har en mindre værdi end det, den er overdraget til. For at kunne opnå et forholdsmæssigt afslag, skal der være tale om en mangel, som udgør ca. 3-5 % af ejendommens pris.

Vi har en fast lav pris på 9.800 kr. inkl. moms for gennemgang af mangelsagen og konkretisering/dokumentation for manglen, herunder varetagelse af kommunikationen med modparten ift. at finde en løsning af tvisten. Ifald sagen derimod ikke kan finde sin løsning udenretligt, afregnes efter medgået tid, sagsgenstanden mv.

Hør mere om forholdsmæssigt afslag ved handel med fast ejendom.

Vi hjælper med syn og skøn til en skarp pris

Kontakt os for en pris vedr. juridisk rådgivning

 +45 31 31 11 36
kontakt@boligadvokatkontoret.dk

    Vores boligadvokater hjælper dig trygt og sikkert igennem dit køb af bolig til faste lave priser.
    Ingen handel – Ingen regning!

    Call Now Button