Kontakt

Boligrådgiver/køberrådgiver: Boligrådgivning i København. Fast lav pris

Udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse uden at tage del i selve ejendomshandlen.

Kontakt din boligrådgiver eller køberrådgiver3131 1136 eller via e-mail for rådgivning vedrørende køb og salg af bolig. Trygt og sikkert. Altid fast lav pris.


Vi hjælper med det hele

Leder du efter en boligrådgiver? Hos Boligadvokatkontoret kan vi hjælpe dig med boligrådgivning til en fair pris. Vores boligadvokater er jurister med speciale inden for bolighandel. Ring og hør nærmere om du kan benytte et af de fordelagtige pakketilbud.

Lille pakke

 • Skøde

Fra 3.000 kr. inkl. moms

Stor pakke

 • Skøde
 • Refusionsopgørelse
 • Dialog med købers og sælgers bank

4.300 kr. inkl. moms

Boligadvokat i København og Aarhus er medlem af Advokatsamfundet. Book møde. Ydelser til en fast lav pris.

Få et uforpligtende tilbud på boligrådgivning

  Kundeanmeldelser

  Boligrådgivere klar til at hjælpe i København, Aarhus og resten af landet

  Vores boligrådgivere er klædt godt på fagligt til at varetage alle opgaver angående handel med huse, lejligheder og nye boligprojekter. Det gælder både ved køb eller salg af ejerlejlighed, andelslejlighed, sommerhus, andelsbolig, hus og andre typer af boliger.

  Når du kontakter Boligadvokatkontoret, vil du meget hurtigt få en af vores boligadvokater i tale, så du kan tale med en ekspert inden for det felt, hvor du skal have hjælp. Via en direkte kontakt til en boligadvokat gør det samtidig også processen lettere for os, ift. at finde ud af konkret, hvad du skal bruge af juridisk rådgivning.

  Kontakt boligrådgiver hos Boligadvokatkontoret

  Benyt gerne kontaktformularen når du skal kontakte en boligrådgiver eller har spørgsmål til vores ydelser. Vores boligrådgivere er klar til at hjælpe dig videre med dit boligkøb.

  Skal du bruge udarbejdelse af et skøde og en refusionsopgørelse, så hjælper vores boligrådgivere også med dette. Vi har hos Boligadvokatkontoret en fast pris på skøde og refusion, og udarbejder skødet og refusionsopgørelsen efter højeste standarder.

  Er der behov for en samejeoverenskomst, så kan du kontakte boligadvokaterne her.

  Få et uforpligtende tilbud på juridiske ydelser hos dine boligrådgivere.

   Få en dygtig boligrådgiver til at hjælpe med juridisk rådgivning til en fair pris

   Boligadvokatkontorets boligrådgivere er klar til at hjælpe dig videre med juridisk rådgivning til en fair pris. Vores faste priser er ikke det eneste, som gør os attraktive, men også vores erfaring inden for bolighandel. De højtkvalificerede boligrådgiveres erfaring giver dig et sikkert og trygt forløb angående handel med ejendom. Med relevant uddannelse inden for jura, kan vi berigtige dine dokumenter, så du er sikker på, at alt er som det skal være. Det er særligt fordelagtigt, at der er orden i papirerne når det gælder handel med ejendomme. Der er mange faldgruber i ejendomshandel, hvorfor det er relevant at anvende advokater til udfærdigelsen af papirerne, i forbindelse med bolighandel. Er du i gang med nybyggeri? Så få juridisk sparring til dit nybyggeri via en advokat.

   Boligrådgivning i København til et lykkeligt par

   Hvorfor skal jeg investere i Boligrådgivning?

   Der er en lang række dokumenter, der skal læses igennem fra ejendomsmægleren. Det kan være mellem 30-50 forskellige dokumenter som den enkelte boligrådgiver modtager fra en ejendomsmægler. Med sine juridiske briller og kompetencer er boligrådgiveren opmærksom på, hvis der er fejl og mangler angående dokumenterne. En erfaren boligrådgiver lægger også mærke til, hvis dokumenterne indeholder oplysninger, der kan være en ulempe for dig. Boligrådgiveren hjælper dig også, hvis der er ufuldstændige oplysninger, og rådgiver om, hvad der bør fremgå i papirerne. Boligrådgiveren hjælper således dig med at stille de rigtige spørgsmål til mægleren, og repræsenterer dermed dine krav og ønsker i handlen. Det gør ganske enkelt, at du får fuldt overblik over bolighandlen og dermed, hvad du køber.

   Boligrådgiveren sikrer endvidere, at vilkårene i den pågældende købsaftale er rimelige for dig som køber. Det er nødvendigt fordi købsaftalen vil være udarbejdet med bedst mulige vilkår for sælgeren i handlen, da ejendomsmægler repræsenterer sælger. Der er derfor i langt de fleste tilfælde brug for, at disse vilkår bliver tilrettet, så begge parter er tilgodeset i bolighandlen.

   Benyt vores kontaktformular til at kontakte vores boligrådgivere, eller kontakt Boligadvokatkontoret via mail kontakt@boligadvokatkontoret.dk eller på telefon 70 84 85 16, og gør brug af vores tilbud om at udarbejde et skøde og en refusionsopgørelse.

   Hvordan sikrer en boligrådgiver min succes?

   Søger du boligrådgivning i forbindelse med køb eller salg af bolig i København, kan Boligadvokatkontoret hjælpe dig. Hos os får du hjælp til gennemgang af bolighandlen fra A – Z af kvalificeret boligrådgivere. Vi hjælper dig trygt gennem bolighandlen til en fast lav pris.

   Står du overfor at skulle købe en ejendom enten i eller omkring København, er det en god ide at have en boligrådgiver til at gennemgå handlen. En købsaftale og de tilhørende dokumenter kan have vidtrækkende konsekvenser, og virke meget uoverskuelig, hvis ikke man har nogen form for juridisk erfaring. Hos Boligadvokatkontoret kan vi hjælpe dig, med at skabe et overblik over bolighandlen, og give dig en bedre forståelse af købsaftalen og de tilhørende dokumenter.

   Boligadvokatkontoret yder en komplet rådgivning til 7.800 kr. inkl. moms, hvis ejendommen har en værdi på under 5.000.000 kr. Du får en komplet gennemgang af handlen samt rådgivning fra en kvalificeret boligrådgiver. Vi hjælper med at gennemgå købsaftalen og alle dokumenter, samt udformer skøde og refusionsopgørelse. Vi tager os ydermere også af al dialog med ejendomsmægler og bankerne.

   Ved at vælge Boligadvokatkontoret som rådgiver, sikrer du at handlen bliver fulgt til dørs, og der bliver taget hånd om alle aspekter af handlen til en fast lav pris. Boligadvokatkontoret kan yde rådgivning, om end boligen er beliggende i København eller et andet sted i landet.

   Boligrådgiver, køberrådgiver eller advokat?

   Både en køberrådgiver og en boligadvokat kan være vigtige fagfolk at overveje, når du er involveret i en bolighandel. De tjener dog forskellige formål og kan supplerende hinanden afhængigt af dine behov og situation. Her er nogle nøgleforskelle mellem en køberrådgiver og en boligadvokat:

   Køberrådgiver:

   1. Generel Rådgivning: Køberrådgivere er specialiseret i at give generel rådgivning til boligkøbere. De kan hjælpe med at analysere markedet, vælge den rigtige bolig og forhandle prisen.
   2. Teknisk Inspektion: Køberrådgivere kan udføre tekniske inspektioner af boligen for at identificere eventuelle problemer eller vedligeholdelsesmæssige bekymringer.
   3. Forhandling: De kan deltage i forhandlinger med sælger eller sælgerens repræsentanter for at sikre de bedste vilkår for køber.

   Boligadvokat:

   1. Juridisk Ekspertise: Boligadvokater specialiserer sig i juridiske aspekter af bolighandler. De gennemgår og rådgiver om købsaftaler, sikrer, at alle juridiske dokumenter er korrekte, og beskytter købers juridiske interesser.
   2. Skøde og Tinglysning: Boligadvokater håndterer processen med at oprette og registrere skødet, som er det dokument, der overfører ejendomsretten.
   3. Tvistløsning: Hvis der opstår tvister under eller efter bolighandlen, kan boligadvokater repræsentere køberens interesser og løse juridiske uenigheder.

   Boligrådgiver:

   • En boligrådgiver er normalt specialiseret i at give rådgivning om boligmarkedet, prisfastsættelse og generel vejledning om købs- eller salgsprocessen.
   • De kan hjælpe med at finde den rette bolig, vurdere ejendomme og give generel rådgivning om boligmarkedet.

   Hvad skal du vælge:

   • For generel rådgivning og teknisk vurdering: En køberrådgiver kan være det rette valg for dig.
   • For juridisk beskyttelse og gennemgang af dokumenter: En boligadvokat er afgørende.

   Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig som køberrådgiver eller advokat.

   Vi hjælper dig trygt og sikkert igennem dit køb af bolig til faste lave priser.
   Ingen handel – Ingen regning!

   Call Now Button