Skøde & Refusion | Priser og pakker

Vi tilbyder udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse uden at tage del i selve ejendomshandlen, hvis dét er, hvad du ønsker.

Vi hjælper med det hele

Ønsker du alene, at vi skal bistå med udarbejdelse og tinglysning af skøde samt udarbejdelse af refusionsopgørelse, tilbyder vi hurtig og effektiv behandling heraf.

Lille pakke

  • Skøde

Fra 3.000 kr. inkl. moms

Stor pakke

  • Skøde
  • Refusionsopgørelse
  • Dialog med købers og sælgers bank

4.300 kr. inkl. moms

logo-for-advokatsamfundet

Få et uforpligtende tilbud

Vi hjælper dig trygt og sikkert igennem dit køb af bolig til faste lave priser.
Ingen handel – Ingen regning!

“Stor tak for jeres hjælp ifb. med vores handel. Vi har fra første kontakt med jer følt os i ekstremt gode hænder, og påskønner jeres rådgivning og service. Uden denne var vi ikke landet lige så godt i vores nye bolig. Tak!”

⭐⭐⭐⭐⭐

Karen Krag Sehested & Thomas Hedegaard
Boligadvokatkontoret: “Kære Lene og Freddi – Købers skøde er nu tinglyst anmærkningsfrit, og refusionsopgørelsen er godkendt og saldoen afregnet overfor køber, jf. vedhæftede. Jeres salg er herefter endelig berigtiget, og jeg tillader mig at afslutte sagen herfra. Tak for det gode samarbejde. I er naturligvis velkomne, dersom vi kan bistå jer en anden gang. Mange venlige hilsner – Anette P. Nielsen, Ejendomsmægler & valuar”

Lene og Freddi: “Hej Anette, Vi vil også takke dig og teamet for Jeres tålmodighed og for et godt og problemfrit samarbejde. Det var egentlig også hvad vi forventede efter vores samarbejde for nogle år siden, da vi skulle sælge en snedkerforretning på Vestlolland, Oddevej 99, 4900 Nakskov. Alle, der er interesseret i det, får at hvem I er. Mange hilsner fra Lene og Freddi”

⭐⭐⭐⭐⭐

Lene og Freddi
Boligadvokatkontoret: “Købers skøde er nu tinglyst anmærkningsfrit, og refusionsopgørelsen er godkendt og saldoen afregnet overfor køber. Restdeponeringen skulle nu være frigivet til dig, i h.t. mail af dags dato fra købers advokat. Dit salg er herefter endelig berigtiget, og jeg tillader mig at afslutte sagen herfra. Tak for det gode samarbejde. Du er naturligvis velkommen, dersom vi kan bistå  en anden gang.”

Maria Jakobsen: “Det er bare rigtig dejlige nyheder. Tusind tak for al din hjælp. Kunne ikke have gjort det uden dig.”

⭐⭐⭐⭐⭐

Maria Jakobsen
Boligadvokatkontoret: “Jeres skøde er nu tinglyst, og jeg vedhæfter dette tillige med mail af dags dato fra mægler. Berigtigelsen af jeres køb af ejerlejligheden er færdig, og jeg tillader mig at afslutte sagen herfra. Jeg benytter lejligheden til at takke for denne gang og håber, I er glade for jeres nye bolig. I er naturligvis velkomne, dersom vi kan bistå jer en anden gang.”

Dorrit og Torben: “Tak for hjælpen undervejs, det har været rigtig fint og proaktivt. “

⭐⭐⭐⭐⭐

Dorrit og Torben
Boligadvokatkontoret: “Dit skøde er nu tinglyst anmærkningsfrit, og jeg vedhæfter dette til orientering. Refusionssaldoen er ligeledes afregnet. Berigtigelsen af dit køb af (…) er færdig, og jeg tillader mig at afslutte sagen herfra. Jeg benytter lejligheden til at takke for denne gang og håber, du er glad for din nye bolig. Du er naturligvis velkommen, dersom jeg kan bistå en anden gang.”

Martin Beckmann: “Tusind tak for al din hjælp og super gode service 😊 Det har været en fornøjelse 👍”

⭐⭐⭐⭐⭐

Martin Beckman
Boligadvokatkontoret: “Jeg havde blot sat dig c.c. min mail g.d. til orientering. Jeg har nu modtaget de fornødne bilag og vedhæfter hermed refusionsopgørelse med bilag til din godkendelse. Såfremt du kan godkende opgørelsen, bedes du venligst meddele mig dette pr. mail. Jeg afventer p.t. oplyst fra mægler, hvortil refusionssaldoen skal indbetales. Når jeg har modtaget oplysning om sælgers kontonummer, vil jeg videresende dette til dig, således at du kan overføre saldoen. Kontakt mig endelig, hvis der er spørgsmål til det fremsendte..”

Claes Norreen: “Jamen, det ser fint ud, tror jeg. Jeg godkender refusionsopgørelsen. Mange tak for en god oplevelse med dig som advokat.  Selvom jeg tror du har haft din sag for… Kh. Claes ”

⭐⭐⭐⭐⭐

Claes Norreen
Boligadvokatkontoret: “Kære begge to, vedhæftet refusionsopgørelse til jeres godkendelse (…). Såfremt opgørelsen kan godkendes, bedes I sende en mail til mig med godkendelsen, samt overføre refusionssaldo på (Beløb) til sælgers konto i Danske Bank (…). Kvittering for overførsel bedes sendt til mig.”

Tom Ulrich: “Kære Anette Det ser meget fint ud 🙂 vi overfører beløbet til sælgers konto. Tusind tak for hjælpen.”

Boligadvokatkontoret: “Skødet er nu tinglyst, og jeg vedhæfter dette tilligemed min mail af dags dato til sagens parter. Jeg tillader mig herved at afslutte sagen herfra og takker for godt samarbejde. Såfremt I får brug for os en anden gang, vil det glæde os at høre fra jer. Med venlig hilsen, Anette P. Nielsen, Ejendomsmægler & valuar”

Tom Ulrich: Kære Anette, tusind tak for fantastisk god behandling endnu engang :)) Mvh. Tom Ulrich”

⭐⭐⭐⭐⭐

Tom Ulrich

Som din boligadvokat i København, gør vi vores bedste hos Boligadvokatkontoret, for at du bliver tilfreds med vores udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse. Vores rådgivning baserer sig på tilfredse kunder og god, ærlig, samt kompetent vejledning. Vi glæder os til, at du bliver en af vores tilfredse kunder. Kontakt os nu og hør mere om udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse, som er tilpasset din situation.

Call Now Button