Juridisk rådgivning hos advokat – vi rådgiver om boligkøb til en fast lav pris

Boligkøb er for de fleste en af de største og vigtigste økonomiske investeringer gennem livet. Som boligkøber er der en lang række forhold som man skal have styr på, og som bør undersøges nøje ved et boligkøb. Uanset hvilken type bolig man ønsker at købe, er det derfor altid en god ide at få bistand fra en advokat.

Vi hjælper med det hele

En boligadvokat kan hjælpe med at gennemgå alle dokumenterne forbundet med boligkøbet, samt svare på de mange juridiske spørgsmål undervejs i forløbet. Hos Bolig Advokatkontoret får du rådgivning om boligkøb af høj kvalitet, til en fast lav pris.

 Komplet rådgivning

 Gennemgang af købsaftalen

 Gennemgang af alle dokumenter

 Al dialog med ejendomsmægleren

 Dialog med købers og sælgers bank

 Følger handlen til dørs

 Skøde & refusionsopgørelse

Hvad er fordelen ved at benytte en advokat ved et boligkøb?

En boligadvokat kan hjælpe med at skabe et overblik over handlen, og hvad man reelt køber, derved sikres det at bolighandel bliver en behagelig proces for køber.  

Ved et boligkøb er ejendomsmægler på sælgers side og varetager i sidst ende sælges interesser. Derfor er man som køber overladt til selv at varetage sine egne interesser. Det er derfor en god ide at søge rådgivning hos en boligadvokat, for at få en rådgiver til at se på sagen fra købers side. Herved sikrer man sig, at der er et kritisk blik på bolighandlen fra købersiden, og at man ikke blot stoler blindt på sælgers ejendomsmægler. 

Boligadvokaten hjælper med at sikre handlen forløber efter de aftalte vilkår, at alle frister overholdes og holdet et overordnet overblik over handlen. Hvis det aftales mellem parterne at køber er ansvarlig for berigtigelsen af handlen, hjælper boligadvokaten også med denne del. 

Lille pakke

 • Skøde

Fra 3.000 kr. inkl. moms

Stor pakke

 • Skøde
 • Refusionsopgørelse
 • Dialog med købers og sælgers bank

4.300 kr. inkl. moms

Boligadvokat i København og Aarhus er medlem af Advokatsamfundet. Book møde. Ydelser til en fast lav pris.

Få et uforpligtende tilbud

  Advokatforbehold

  Når man benytter en boligadvokat, anbefales det, at der indsættes et advokatforbehold i købsaftalen. Hvis der opstår problemer under bolighandlen, gør advokatforbeholdet, at advokaten kan hjælpe køber med at udtræde af handlen indenfor den fastsatte frist.

  Gennemgang af dokumenter 

  Som køber modtager man mange forskellige dokumenter og oplysninger der kan være svære at danne sig et overblik over. Hvad skal man kigge efter i en tilstandsrapport, og hvilken betydning har indholdet for køber? Hvilken betydning kan evt. servitutter have for ejendommen? Skal man tegne en ejerskifteforsikring og hvad kan fordele og ulemper herved være? Alle disse spørgsmål kan en boligadvokat hjælpe med at svare på. Såfremt der mangler dokumenter, vil boligadvokaten også hjælpe med at indhente disse. 

  Boligadvokaten hjælper med at gennemgå købsaftalen og de relevante dokumenter med køber samt godkende købsaftalen overfor ejendomsmægler. Boligadvokaten bistår herefter med koordinering mellem bankerne, i forhold til garanti og deponering af købesummen. Det sidste step er berigtigelsen af handlen som boligadvokaten også hjælper med.

  Læs også om:

  Når man ikke har tegnet ejerskifteforsikring:

  Berigtigelse af boligkøb

  Ved en bolighandel er det essentielt at have styr på berigtigelsen af handlen, for at sikre ejendomsretten over ejendommen. Heri ligger sagsbehandling i forhold til udfærdigelse af skøde, tinglysning af skøde, udformning af refusionsopgørelsen, kontakt mellem bankerne mm. Denne del af handlen vil boligadvokaten ligeledes sørge for der bliver taget hånd om. 

  Advokat der rådgiver om boligkøb til en fast lav pris nær dig på Frederiksberg, København og Aarhus

  Vores boligadvokater har som mål at hjælpe dig trygt og sikkert igennem dit køb af bolig til faste lave priser.
  Ingen handel – Ingen regning!

  Call Now Button