En boligadvokat kan hjælpe dig med rådgivning når du skal købe et håndværkertilbud

I nogle tilfælde kan det være oplagt at købe et håndværkertilbud, så det er muligt at sætte dit eget præg på din fremtidige bolig. I nogle tilfælde kan der også være gode penge at spare. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at køb af et håndværkertilbud ikke er for alle. Det kræver både tid og mod at begive sig ud i et større renoveringsprojekt, og det skal give mening økonomisk. Vi kan hjælpe dig.

Vi hjælper med det hele

Hvis du har besluttet dig for at købe et håndværkertilbud, bør du rådføre dig med en boligadvokat. Hvis der skulle opstå problemer med handlen, står du stærkere med en boligadvokat på din side. Advokaterne på Boligadvokatkontoret står klar til at hjælpe dig.

Mod på projektet

Medmindre du planlægger at få professionelle håndværkere til at forestå renoveringsarbejdet, er det vigtigt, at du både besidder tiden og lysten, som det kræver at sætte en bolig i stand. 

Det er endvidere vigtigt, at du har evnerne til at udføre projektet, da et ringe renoveringsarbejde kan gøre det svært at få pengene hjem, når boligen en dag skal sælges videre. 

Økonomi

Hvis det skal kunne betale sig at købe et håndværkertilbud, skal man overveje projektet nøje forinden. Renovering af et håndværkertilbud kan ende med at blive en økonomisk byrde, hvis du ikke laver en plan for, hvad det må ende med at koste. 

Du skal endvidere være opmærksom på, at det sommetider bedre kan betale sig at rive det gamle hus ned og bygge et nyt, medmindre det gamle hus besidder særlige værdier.

 • Komplet rådgivning
 • Gennemgang af købsaftalen
 • Gennemgang af alle dokumenter
 • Al dialog med ejendomsmægleren
 • Følger handlen til dørs

Kontakt for pris

Boligadvokat i København og Aarhus er medlem af Advokatsamfundet. Book møde. Ydelser til en fast lav pris.

Få et uforpligtende tilbud

  Investering

  Hvis et renoveringsprojekt skal være en god investering, er det vigtigt, at du kan blive boende i boligen i en del år fremadrettet, men også for at du selv når at få glæde af arbejdet. Overvej derfor dine fremtidsplaner, inden du slår til.

  Endvidere er det vigtigt at overveje, om boligens stand er for god til en renovering. Hvis dette er tilfældet, bør du overveje at finde et andet hus, da dette vil være lettere og billigere for dig. Det er sjældent en god investering at renovere et hus blot på baggrund af, at husets stil ikke falder i din smag. 

  Vær opmærksom 

  Selvom du får tilladelse til projektet, bør du sikre dig, at byggeriet lever op til de byggeretlige regler. Dernæst er det vigtigt at få undersøgt, om boligen er erklæret bevaringsværdig eller fredet. Er det tilfældet, kan det nemlig også have indflydelse på, hvilke ændringer du må foretage. 

  Boligens årgang har både stor betydning for, hvad du skal være opmærksom på, inden du går i gang med renoveringsarbejdet men også for dine fremtidige udgifter til vedligeholdelse af boligen. 

  Dine byggeplaner kan endvidere blive begrænset af ejendommens servitutter. En servitut er en indskrænkning i råderetten over en fast ejendom. Det kan i nogle tilfælde dreje sig om alvorlige indskrænkninger af den private ejendomsret. Eventuelle servitutter på ejendommen kan boligadvokaten hjælpe dig med at undersøge. 

  Forbehold

  Et forbehold for byggeteknisk gennemgang af ejendommen bør indskrives i købsaftalen sammen med det almindelige advokatforbehold. Advokatforbeholdet betyder, at du har mulighed for at underskrive købsaftalen og derefter gennemgå den med din rådgiver. Hvis der opstår problemer under bolighandlen, gør advokatforbeholdet, at advokaten kan hjælpe køber med at udtræde af handlen indenfor den fastsatte frist. 

  Juridisk bistand

  Hvis du beslutter dig for at købe boligen, kan du få juridisk rådgivning af advokaterne hos Boligadvokatkontoret. Vi tilbyder rådgivning fra ende til anden, herunder gennemgang af købsaftalen, handlens dokumenter samt mulige økonomiske og juridiske problemstillinger, så du er stillet bedst muligt. 

  Ved køb af håndværkertilbud er det specielt fornuftigt at få en advokat til at gennemgå handlen, da der netop er tale om en ældre ejendom, hvorved der kan foreligge store uforudsete udgifter i denne sammenhæng.

  Læs også om:

  Få et uforpligtende tilbud

   Vi hjælper dig trygt og sikkert igennem dit køb af bolig til faste lave priser.
   Ingen handel – Ingen regning!

   Call Now Button